به گزارش مشرق به نقل از فارس، آيت الله مقتدايي رئيس حوزههاي علميه سراسر کشور طي سخناني پيش از خطبهها نماز جمعه امروز تهران با اشاره به راهپيمايي روز گذشته ملت ايران اظهار داشت: مردم در روز 13 آبان مشت محکمي بر دهان ياوه گويان زدند و دشمنان نظام که فکر ميکردند ملت از نظام دل بريده و بين نظام و ملت جدايي افتاده بار ديگر نااميد شدند و ملت ايران نيز حمايت خود از نظام را اعلام کردند.
وي در ادامه با اشاره به سفر 10 روزه رهبر انقلاب به استان قم افزود: اين سفر برکات زيادي را براي شهر و استان قم و همچنين حوزويان اين استان داشت.
آيت الله مقتدايي با بيان اينکه استقبال از رهبري در قم بي نظير بود افزود: با تمام برنامه ريزيهايي که دشمن انجام داده بود تا مردم را از استقلال رهبري منصرف کند ولي شاهد بوديم که اقشار مختلف مردم و روحانيون و مراجع استقبال گرم و عاشقانه از رهبر انقلاب داشتند و همچنين جلسات صميمانه مختلفي را با ايشان برگزار کردند.
وي استقبال مردم قم از رهبر انقلاب را لذت بخش خواند و گفت: هيچ کدام از سفرهاي رهبر انقلاب 10 روز طول نکشيده بود ولي ايشان در قم 10 روز ماندند که طي هر روز از اين سفر نيز در برنامههاي خصوصي و عمومي مختلفي شرکت کردند.
آيتالله مقتدايي با اشاره به جلسه رهبري با نخبگان قم گفت: در اين جلسه 12 نفر صحبت کردند و در نهايت اين جلسه 4 ساعت طول کشيد که با وجود مخالفت برخي افراد در اين جلسه در خصوص طولاني شدن آن رهبري اصرار داشتند که تمام افراد سخنان خود را به طول کامل مطرح کنند.
وي با بيان اينکه رهبر انقلاب طلاب قم را خوش فکر و داراي ابتکار دانستند، افزود: ايشان در جلسه با اعضاي جامعه مدرسين نيز سخنان آنها را گوش کردند و بعد هم برخي مسائل را بيان فرمودند، البته به دليل کمبود وقت در اين جلسه ايشان جلسهاي مجدد را با اعضاي جامعه مدرسين برگزار کردند.
آيت الله مقتدايي با بيان اينکه رهبر انقلاب موضعگيريهاي جامعه مدرسين را خوب و مثبت دانستند، گفت: بر اساس فرمايش رهبر انقلاب مواضع و عملکرد جامعه مدرسين مورد قبول همه است.
آيت الله مقتدايي سخنان رهبر انقلاب در قم را چراغ راه طلاب و اقشار مختلف مردم دانست و اظهار داشت: ستادي تشکيل دادهايم که اين ستاد وظيفه دارد مطالبي را که رهبري بيان کردهاند دسته بندي کند تا بتوانيم آنها را به صورت طرح و برنامه درآوريم.
وي همچنين رهنمودهاي رهبري را روشنگرانه خواند و گفت: رهبري طي اين سفر به بسياري از شبهات و مسائل انحرافي پاسخ دادند؛ ايشان همچنين به جايگاه حوزه علميه در جامعه تاکيد و به شبهات مطرح شده در اين زمينه نيز پاسخ دادند.
آيت الله مقتدايي اظهار داشت: رهبري قم را قلب فعال و متحرکي دانستند که ميتواند خون بصيرت و آگاهي را در سراسر امت اسلامي پمپاژ کند.
وي ابراز اميدواري کرد که حوزه علميه قم بتواند معارف اهل بيت را در سراسر جهان منتشر کند و ادامه داد: مهم اين است که حوزه علميه قم با ظرفيت کنوني حامي و پشتيبان نظام اسلامي است.
رئيس حوزههاي علميه سراسر کشور با بيان اينکه رهبر انقلاب حوزه علميه را پشتيبان و مادر نظام دانستند، بيان داشت: زماني که فرزند نياز به حمايت داشته باشد مادر از او حمايت ميکند، بر اين اساس نظام ما هم که زاده حوزه است در زمان لازم مورد حمايت حوزه قرار خواهد گرفت.
وي با اشاره به سخنان دشمنان مبني بر اينکه حوزه نبايد از نظام حمايت کند، گفت: هدف دشمن از طرح مسائل اينچنيني اين است که روحانيت را منزوي کند و نظام را از اين پشتوانه عظيم محروم کند تا بتواند به اهداف خود برسد.
آيت الله مقتدايي همچنين با اشاره به آخوند "حکومتي خواندن " برخي روحانيون از سوي دشمن تاکيد کرد: روحاني وقتي زنده و مورد احترام است که در اجتماع مردم باشد و مردم از نظرات وي استفاده کنند.
رئيس حوزه هاي علميه سراسر کشور با اشاره به اينکه دشمن نظام ما را نظام آخوندي ميخواند اظهار داشت: رهبري گفتند که نظام ما نظام الهي است بر اين اساس هم حوزه بايد از حکومت حمايت کند و هم اينکه نظام به حوزه و پشتوانه علمي نياز دارد.
آيات الله مقتدايي ارتباط بين دولت و حوزه را ارتباطي قوي دانست و ادامه داد: روحانيت هميشه مستقل بوده است، البته حوزه و روحانيت طي ادوار مختلف با دستگاه حکومت ارتباط داشته است اما هميشه کار خود را مستقل انجام ميداد.
وي با بيان اينکه کمک به حوزه علميه جزء وظايف دولت است افزود: دولت بايد در تامين برخي هزينهها به حوزه کمک کند ولي کمک به حوزه به معناي دخالت در امور حوزه نيست.
آيت الله مقتدايي با اشاره به سخنان رهبري با اشاره به تحول حوزه گفت: ايشان فرموند که تحول بايد مانند گذشته در حوزه پيش رود و همچنين مطالب و سخنان ديگري نيز فرمودند که اميدوارم سخنان و راهنماييهاي ايشان به زودي به طرح يا برنامهاي تبديل شود تا بتوانيم به آنها جامعه عمل بپوشانيم.
رئيس حوزههاي علميه سراسر کشور تاکيد کرد: سخنان رهبر انقلاب در قم، چراغ راه طلاب و اقشار مختلف است که بايد آن را به برنامهاي عملي تبديل کنيم.<BR>